Skip to content

Over ons

Hartelijk welkom op de website van Chinees-Indisch-Kantonese Restaurant ‘Xiang Man’ te Doesburg.
Als men over eten praat, dan denkt men direct aan de culinaire tradities van Hong Kong.
Men kan hier op culinair gebied drie hoofdgroepen onderscheiden.

  • De Kantonese keuken
  • De Szechuan keuken
  • De Mongoolse keuken (Tipan gerechten)

Graag willen wij bij u de meest uitgebreide en gevarieerde keuken introduceren. Namelijk
die van de Kantonese keuken die in Hong Kong op culinair gebied toonaangevend is.

In de Chinese taal kent men een spreekwoord dat luidt: ‘Eten in Kanton en begraven in Hanchau’. Hanchau is een provincie in China met het meest prestigieuze en rustgevende landschap, en in Kanton, de provincie waar Hong Kong onder valt, bevindt zich de meest gerenommeerde restaurants die de verfijning en creativiteit tot de top in de wereld behoren.

Wij van ‘Xiang Man’ serveren voor u onze normale Chinees Indische kaart ook deze top Kantonese gerechten, waarvoor onze chef kok, met veel ervaring in verschillende Aziatische landen, graag zorg draagt voor de bereiding hiervan.

De bereiding van deze Kantonese gerechten geschiedt uitsluitend met verse ingrediënten die door de combinatie van smaak, kleur en geur in de Kantonese keuken een hoge graad van perfectie bereiken.

De Kantonese stijl van eten is samen genieten van de maaltijd. Men bestelt dan ook een aantal
gerechten en kan deze met elkaar combineren.

Wij staan graag tot uw beschikking om u over het een en ander te adviseren of om een geslaagde maaltijd voor u samen stellen.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen  in ons restaurant en u onze specialiteiten te serveren.

Al onze gerechten worden met de grootste zorg bereid en we bieden u altijd verse producten aan.

Tot snel! – Team Xiang Man